18 Kasım’da Techankara Proje Pazarı Başlıyor

18 Kasım’da Techankara Proje Pazarı Başlıyor
Ankara Kalkınma Ajansı TechAnkara Proje Pazarı 18 Kasım 2019 Pazartesi günü gerçekleşiyor.

Ankara Kalkınma Ajansı TechAnkara Proje Pazarı 18 Kasım 2019 Pazartesi günü gerçekleşiyor.

TechAnkara Proje Pazarı, Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, Ankara'daki teknoloji geliştirme bölgeleri, organize sanayi bölgeleri, üniversiteler, AR-GE kurumları, kuluçka merkezleri ve girişimcilik ekosistemi paydaşları ile iş birliği içinde 2011 yılından bu yana düzenleniyor.

İleri teknoloji ve yüksek katma değer odaklı girişimcilik ekosistemini güçlendirmek, yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini ve inovatif ürünlerin ticarileşmesini sağlamak, projelerin bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda yer edinmesini temin etmek amacıyla düzenlenen etkinlik bu yıl dokuzuncu kez gerçekleşiyor.

Alanında uzman değerlendirici heyetinin belirlediği ilk 100 yenilikçi proje 18 Kasım 2019 Pazartesi günü düzenlenecek etkinlikte sergilenecek, aynı gün proje sahipleri ulusal ve uluslararası yatırımcılar ve iş çevreleri ile bir araya getirilecek.

Girişimcilere Özel Ödüller

Etkinlik sayesinde sağlık teknolojilerinden giyilebilir teknolojilere, savunma sanayiinden endüstri 4.0 uygulamalarına kadar çeşitli alanlardaki yerli ve milli projeler için kaynak ve pazar bulma, ticarileşme ve iş birliği fırsatları ortaya çıkacak olup başarılı projelere birebir mentörlük, yurtdışı pazarlara giriş gibi teknoloji ticarileştirme odaklı ödüller sunuluyor.

Etkinlikte ayrıca gün boyunca yatırımcılar, mentorlar, sektörlerinde öncü firmalar girişimcilerle ikili görüşmeler gerçekleşmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.