21 Aralık 2020 tarihinde hizmete açılacak Kuzey Marmara Otoyolu havadan görüntülendi

21 Aralık 2020 tarihinde hizmete açılacak Kuzey Marmara Otoyolu havadan görüntülendi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun 5’inci kesimini bu hafta sonu tamamlayacaklarını duyurduğu Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya kısmında devam eden çalışmalar havadan görüntülendi.

112 kilometrelik kesimde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken otoyol bölgesinde oturan halk ise açılış gününü merakla bekliyor. Yapılan otoyolun Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirten çiftçi Nihat Pekin, “Şu otoyol bize bir dönüm noktası oldu. Bizlerin bölgedeki menkul değerlerimizin artmasına artı bölgenin cazibe noktası olmasına büyük katkı sağladı” dedi.

İstanbul-Kocaeli ve Sakarya trafiğini oldukça rahatlatması beklenen ve aynı anda 4 aracın geçebileceği tünellerle dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan 400 kilometre uzunluğundaki Kuzey Marmara Otoyolu' da devam eden çalışmalarda sona gelindi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nda 21 Aralık tarihinde hizmete sunmayı planladıklarını duyurmuştu. 400 kilometre uzunluğundaki otoyolundaki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü ve Bakan Karaismailoğlu'nun hafta sonu tamamlanacağını duyurduğu 5'inci kesim olan Sakarya kesiminde devam eden çalışmalar havadan da görüntülendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.