Başkan Yağcı’ya İlk Tebrik Bilecikspor’dan

Başkan Yağcı’ya İlk Tebrik Bilecikspor’dan
Ankara'da düzenlenen "8. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri" töreninde "Yılın İl Belediye Başkanı" ödülüne layık görülen Bilecik Belediye Başkanı...

Ankara'da düzenlenen "8. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri" töreninde "Yılın İl Belediye Başkanı" ödülüne layık görülen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya ilk tebrik Bilecikspor'dan geldi.

Bilecikspor Başkanı Harun Dilek, bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Buhara Medya Ödül töreninde "Yılın İl Belediye Başkanı" ödülüne layık görülen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı tebrik etti. Dilek, "Ankara'daki törene TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ve çok sayıda sanat, siyaset ve iş dünyasından temsilcileri katılmış. Böylesine önemli bir organizasyonda Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ödülünü TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun elinden almış. "Yılın İl Belediye Başkanı" ödülüne layık görülen Bilecik Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın başarıların devamı dileriz" dedi.

Başkan Yağcı’ya İlk Tebrik Bilecikspor’dan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.