45’lik Bar Beylikdüzü Gülden Karaböcek şarkılarıyla coştu

45’lik Bar Beylikdüzü Gülden Karaböcek şarkılarıyla coştu
Beylikdüzü 45’lik Bar, fantezi müziğin güçlü sesi Gülden Karaböcek’i ağırladı. DJ kabinindeki performansıyla Karaböcek’e eşlik eden Hakan Eren, 45’lik Bar konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Ginza Lavinya Park içerisinde bulunan ve ‘Yeniden 70’e’ sloganıyla yola çıkan 45’lik Bar Beylikdüzü, çift katlı mekanı ve 400 kişilik kapasitesiyle Beylikdüzü gecelerinin en popüler mekanlarından biri olmaya açık ara devam ediyor. 70’lerin ve 80’lerin en güzel şarkılarıyla misafirlerini ağırlayan 45’lik, kimi zaman da Yeşilçam şarkılarıyla nostaljinin dibine vuruyor. 45’lik Bar Beylikdüzü’nün yanı sıra Beyoğlu Kadıköy ve İzmir’de de şubeleri bulunuyor.

 

EĞLENCE GECE GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ
45’lik’in bu haftaki konuğu ise fantezi müziğin usta ismi Gülden Karaböcek oldu. Karaböcek, hafızalarda yer edinen şarkılarıyla Beylikdüzü 45’lik’i resmen salladı. Usta sanatçıya Hakan Eren DJ kabinindeki performansıyla eşlik ederken Karaböcek, ‘Dilek taşı’, ‘Hatıran yeter’, ‘Sürünüyorum’ şarkılarıyla konukları mest etti. Eğlenceye gece geç saatlere kadar non-stop devam eden konuklar, bu anları ölümsüzleştirmek için de telefonlarına sarılıp yaşanan büyüleyici anları kayıt altına aldılarÖte yandan 'İçerde' dizisinde 'Minik' karakterine hayat veren 2,05 metre boyundaki Seyithan Özdemir de geceyi takip eden isimler arasında yer aldı.

45lik-bar-beylikduzu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.