Başkan Çolakbayrakdar, "Şehrimize Güzel Bir Gençlik Merkezi Kazandıracağız"

Başkan Çolakbayrakdar, "Şehrimize Güzel Bir Gençlik Merkezi Kazandıracağız"
Kocasinan Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis...

Kocasinan Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 27 gündem maddesi görüşülerek, oy birliğiyle karara bağlandı. Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Çolakbayrakdar, Erkilet'deki tarihi okulunun restorasyon çalışmalarının tamamlandığını belirterek, "Çalışmalar neticelendiğinde şehrimize hizmet verecek güzel bir gençlik merkezi kazandırmış olacağız." dedi.

Kocasinan Belediyesi Meclis Salon'unda gerçekleştirilen meclis toplantısında, ilk olarak Kocasinan Belediyesinin 2018 mali yılına ait performans programı görüşülerek, oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Toplantıda daha sonra Erciyes Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri alanlarında bilim ve toplum projeleri çerçevesinde halka yönelik eğitim ve bilgilendirme çalışmaları düzenlenmesinde Uzaybimer ile belediye arasında protokol yapılması ve yapılacak protokolü imzalamak üzere belediye başkanına veya görevlendireceği kişiye yetki verilmesi kararı görüşüldü. Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi'ndeki General Emir İlköğretim Okulu'nun restorasyonunu tamamladıklarını belirterek, "Erciyes Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri ile birlikte tarihi okulumuzu gençlik merkezi haline getirmek için çalışmalar yürüttük. İnşallah çalışmalar neticelendiğinde şehrimize hizmet verecek güzel bir merkez kazandırmış olacağız. Şimdiden Kocasinan'a Kayseri'ye hayırlı uğurlu olsun. "ifadelerini kullandı.

Toplantıda tescilli Çandır Caminin restorasyonunun belediye tarafından yapılması ve konu ile ilgili Vakıflar Genel Müdürlüğü arasında yapılacak protokolü imzalamak üzere belediye başkanı veya görevlendireceği kişiye imza yetkisi verilmesinin görüşülmesi kararı da oybirliğiyle kabul edildi. Ardından toplantıda Oymaağaç, Mithatpaşa, Oruçreis, Kötügöller, Sümer, Ahievran, Erkilet, Uğurevler, Yenidoğan ve Karakimse Mahallerinde çeşitli imar plan maddeleri görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra toplantıda belediyeye ait Sümer ve Kavakyazısı Mahalleleri'ndeki parselin okul yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne tahsis edilmesi kararı oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca Halk Sağlığı Merkezinin mülkiyeti belediye ait Boztepe semt konağında bulunan 100 metrekare alanı Aile Sağlık Merkezine dönüştürülmesi kararı oybirliğiyle kabul edildi.

Gündemdeki maddeler görüşüldükten sonra toplantı sona erdi.

Başkan Çolakbayrakdar, "Şehrimize Güzel Bir Gençlik Merkezi Kazandıracağız"

Başkan Çolakbayrakdar, "Şehrimize Güzel Bir Gençlik Merkezi Kazandıracağız"

Başkan Çolakbayrakdar, "Şehrimize Güzel Bir Gençlik Merkezi Kazandıracağız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.