76 yaşında koronayı yendi, işinin başına döndü

76 yaşında koronayı yendi, işinin başına döndü
Edirne’de, 76 yaşındaki saraç ustası 76 yaşındaki Fikrtet Üstev, eşi ile birlikte yakalandığı korona virüsü yenerek, sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. İşinin başına geri dönen Üstev, vatandaşlara mutlaka maske takmaları uyarısında bulunarak, “Allah düşmanımın başıma bu hastalığı vermesin” dedi.

Edirne Yeni Sitesi'nin Fikret Ustası, Edirne'nin en eski saraç ustalarından 76 yaşındaki Fikret Üstev, bir süre önce eşi ile birlikte yakalandığı Covid-19 pandemisini yenerek, yeniden eski sağlığına kavuştu. Üstev, korona virüse nasıl yakalandığını ve hastanede kaldığı 17 günlük süreci anlattı.

“Bakıcımızdan bize de bulaştı”

Üstev, “Eşimin ayağı kırıldı. Abalar Köyü'nden bakıcı bir kadın vardı. Köylerden servisler kesilince kendi aracımızla bakıcıyı alıyorduk. Köyden gelirken yanlarında bir de hasta kadın varmış, hastaneye götürmüşler. Korona hastasıymış. Bir gün sonra bizde çalışan kadını hastaneden aradılar, kontrol amaçlı, test yapmışlar onda da korona çıkmış. Bir sonraki gün 112 ekipleri evimize geldi, bizim çalışanımızın testi pozitif çıktığı için bize de test yaptılar. Eşim ve benim testlerimiz pozitif çıktı. 11 Mayıs'ta hastaneye götürdüler bizi. 17 gün hastanede kaldık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.