Ajans Press Group, Dijital Takibe Yeni Bir Boyut Kazandıracak

Ajans Press Group, Dijital Takibe Yeni Bir Boyut Kazandıracak
Medya takibinde sektörün önemli kurumları arasında yer alan Ajans Press ve PRNet, internet takibine yeni bir boyut kazandıracak projelerini açıkladı.

Medya takibinde sektörün önemli kurumları arasında yer alan Ajans Press ve PRNet, internet takibine yeni bir boyut kazandıracak projelerini açıkladı. Proje, dijital mecraların takibi ve ölçümlemesinde kategorilere göre erişim oranları hesaplayacak ve internet takibinde, müşterilerinin dijital mecralarda yer alan haberlerinde artık erişim oranlarını hesaplanmış bir şekilde verecek.

Ajans Press Group teknolojik yatırımlarını sürdürüyor. Yapılan açıklamada, medya takibinde sektörün önemli kurumları arasında yer alan Ajans Press ve PRNet, internet takibine yeni bir boyut kazandıracak. Buna göre; bünyesinde bulunan teknoloji şirketinin geliştirdiği yazılımların yanı sıra yurtdışı çözüm ortaklarıyla geliştirdiği ortak projede, dijital mecraların takibi ve ölçümlemesinde kategorilere göre erişim oranları hesaplayacak ve internet takibinde, müşterilerinin dijital mecralarda yer alan haberlerinde artık erişim oranlarını hesaplanmış bir şekilde verecek.

2017 yılının başında televizyon takibinde devrim niteliğinde olduğu belirtilen proje ile Grup, ses ve teknolojiyi buluşturarak sesi otomatik olarak yazıya dönüştüren speech to text teknolojisini devreye almıştı. Kurumlar tarafından oldukça beğenilen ve tercih edilen speech to text, deşifre hizmetlerinde ve televizyon takibinde yüzde 97 başarı oranıyla beklenen katma değeri sağladığı kaydedildi.

Sektöre yeni bir ivme kazandırmaya hazırlanan Group, internet mecrası için hazırladığı projesini çok yakında görücüye çıkaracağını açıkladı. TV takibinde sağladığı dijital evrime internet mecrasında yapacağı yeniliklerin de eklenmesiyle beraber artık mecralar daha detaylı ve ulaşılabilirlik açısından denetlenebilir olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.