Berberde Kişiye Özel Malzemeler

Berberde Kişiye Özel Malzemeler
Malatya'da bir berber, müşterileri için özel çantalar oluşturdu. Müşterilerinin isimlerinin yazılı olduğu çantalarda her müşterinin sadece kendisinin...

Malatya'da bir berber, müşterileri için özel çantalar oluşturdu. Müşterilerinin isimlerinin yazılı olduğu çantalarda her müşterinin sadece kendisinin kullandığı malzemeler bulunuyor.

Malatya Cengiz Topel Caddesi üzerinde faaliyet gösteren berber dükkanı sahibi Murat Yeşil, her müşterisi için özel bir çanta oluşturdu. Müşterilerin isimlerinin yazıldığı çantalarda sadece ismi yazılan kişinin kullanabildiği havlu, ustura, saç önlüğü, tıraş takımı, tarak, hatta telefon şarj cihazı bulunuyor.

Bu uygulama sayesinde müşterilerinin sayısında ciddi artış yaşandığını söyleyen berber Yeşil, uygulamanın Malatya'da bir ilk olduğunu belirterek, "Batıda böyle bir uygulama var ama orada dolap usulü kullanılıyor. Ben farklı bir şey istedim ve çanta yaptırdım. Üzerlerine de her müşterinin ismini yazdık. Bazı müşterilerimiz çantaların içine diş fırçasını, şarj cihazını, ayakkabı boyasını koyuyor. Geldiği zaman çantasını alıp kullanacağı malzemeyi kullanılıp tekrar yerine koyuyor" şeklinde konuştu.

Malatya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Toptaş da mesleğine verdiği önemden berber Murat Yeşil'e teşekkür ederek, kendisine plaket verdi.

Berberde Kişiye Özel Malzemeler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.