Anadolu Efes Real Madrid canlı skor, maç sonucu

Anadolu Efes Real Madrid canlı skor, maç sonucu
Anadolu Efes ile Real Madrid bu akşam Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Maçtan en son gelişmeleri, canlı skor takibini ile maç sonucunu bu haberimizden öğrenebileceksiniz.

Anadolu Efes, THY Euroleague’in ilk haftasında bu akşam Sinan Erdem Spor Salonu’nda İspanyol ekibi Real Madrid ile karşı karşıya gelecek.

THY Euroleague’de 2017-2018 sezonu heyecanı bu hafta başlarken, Anadolu Efes ise startı İstanbul’da yapacak. Efes, ilk hafta maçına bugün saat 20.00’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda İspanya temsilcisi Real Madrid ile mücadele edecek. Lacivert-beyazlılar, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Pınar Karşıyaka'ya mağlup olmuştu. Madrid ise İspanya Ligi'nin ilk 3 haftasını kayıpsız kapadı.

27. randevu

Anadolu Efes ile Real Madrid, Avrupa kupalarında bugüne kadar 26 kez karşı karşıya geldi. Lacivert-beyazlılar 7 galibiyet elde ederken, Madrid 19 kez parkeden galip ayrıldı. İki takım en son Euroleague’de geçen sezon İspanya’da karşılaşmış, mücadeleden Madrid 97-80’lik skorla galip ayrılmıştı. 

MAÇI HANGİ KANAL CANLI VERİYOR?

Karşılaşma saat 20.00'da beIN Sports 4 kanalından şifreli olarak yayınlanacak.Müsabakayı aynı zamanda başladığı andan itbaren anbean bu haberimizden canlı olarak takip edebilecesiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.