Babar: “Sağlık Teşkilatının Yeniden Yapılanması Olumlu”

Babar: “Sağlık Teşkilatının Yeniden Yapılanması Olumlu”
Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği (Hayat) Başkanı Yusuf Babar, Sağlık Bakanlığı ve taşra teşkilatındaki yeni yapılanmanın olumlu olduğunu...

Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği (Hayat) Başkanı Yusuf Babar, Sağlık Bakanlığı ve taşra teşkilatındaki yeni yapılanmanın olumlu olduğunu kaydetti.

Hayat Derneği Başkanı Yusuf Babar, tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman'da da sağlık teşkilatının yeniden yapılandırıldığını, tek elden yönetimin daha verimli olacağını dile getirdi.

Babar, il sağlık müdürü, 4 başkan, 5 başkan yardımcısı, 12 uzman ve 7 ilçe sağlık müdüründen oluşacağını ifade etti.

Babar, "Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatlarında asla geriye dönüş söz konusu olmadan hizmetin sunumunda değişikliğe gidilerek İl Sağlık Müdürü tepe yönetici olarak altında ilin nüfus oranına göre başkanlar, başkan yardımcıları,uzmanlar, ilçe sağlık müdürleri bulunacaktır. Adıyaman sağlık teşkilatı da nüfus oranına göre, 1 sağlık müdürü , 4 başkan, 5 başkan yardımcısı, 12 uzman ve 7 ilçe sağlık müdürü tarafından yönetilecektir.

Anadolu Hayad olarak öncelikle hizmet sunumundaki değişikliğin ülkemize, ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Tecrübeli yöneticilerle yola devam edilerek , çalışan güvenliğinin maksimum düzeyde tutularak bütün personeli ayrımcılık yapmadan eşit bir şekilde çalışma barışını esas gören, hizmet sundukları hasta ve yakınlarının nitelik ve nicelik olarak memnuniyetini sağlayan , dürüst, liyakatlı, ilkeli, vatanına, bayrağına bağlı vizyon ve misyon sahibi idarecilerin ülke genelinde olduğu gibi ilimiz Adıyaman'a atanmasını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.