Çocukların Ders Gördüğü Sıralarda Köyün Sıkıntılarını Dile Getirdiler

Çocukların Ders Gördüğü Sıralarda Köyün Sıkıntılarını Dile Getirdiler
Muş'un Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, köy ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam etti.

Muş'un Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, köy ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam etti.

Güzelbaba, Yolgözler ve Malazgirt köylerinden ilçeye en uzak köyü olan İyikomşu köylerini ziyaret eden Tahsin Kılıç, muhtarlar ve köy halkıyla bir araya geldi. Güzelbaba ve Yolgözler köylerinde, köylü vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Kılıç, sizlerin sorun ve sıkıntıları için burada olduklarını söyledi. Sorun ve sıkıntılarınız beş dosya şeklinde hazırlandığını ifade eden Kılıç, "Bu dosyaları Cumhurbaşkanlık makamına, Başbakanlığımıza, Ziraat Odası Genel Merkezimize, Muş Valiliğimize ve Malazgirt Kaymakamlığımıza sunulacaktır" dedi.

'Çocukların ders gördüğü sıralarda köyün sıkıntılarını dile getirdiler'

Daha sonra, Malazgirt ilçesinin en uzak köyü olan ve ilçeye 60 kilometre uzakta olan İyikomşu köyüne gecen Başkan Kılıç, burada köylülerin sorun ve sıkıntıları, çocuklarının okuduğu okul sıralarında dinledi. Okudukları okul sıralarına yıllar sonra oturan köylü vatandaşlar, bu sefer sorun ve sıkıntılarını anlattılar. Okul sıralarında köylü vatandaşların sorunları dinleyen Başkan Kılıç "İyikomşu köyü ilçemizin en uzak köyü. Kar kış demeden Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar'ın talimatları doğrultusunda köylerimizi ziyaret ediyoruz. İlçemiz kırsalında çiftçilik ve hayvancılık durumunu değerlendirmek amacıyla başlattığımız köy gezilerimizde köylü kardeşlerimizle muhtarlarımızla ve köy sakinleriyle bir araya geliyoruz. Bugünkü durağımız da en uzak köyümüz İyikomşu oldu. Bu köyümüz ilçemizin en büyük köylerimizden biri. Burada yaklaşık bin 600 vatandaşımız var. Okul sıralarında köylü kardeşlerimizin sorun ve sıkıntılarını dinledik. Bu sorun ve sıkıntıların sona ermesi için dosyalar oluşturuyoruz. Tüm köylerimizdeki sorun ve sıkıntıların en kısa zaman içinde çözülmesi için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Çocuklarının okuduğu okul sıralarında sorun ve sıkıntılarını dile getiren köylü vatandaşlar, "Bizleri görmeye ve sorun ve sıkıntılarımız dinleyemeye gelen Ziraat Odası Başkanıza çok teşekkür ediyoruz. Bizim köyümüz, ilçemize 60 kilometre ile en uzak köy. Kış ayları çok çetin geçiyor buralarda. Sagolsun ilçe kaymakamımız Soner Kırlı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yardım kömürlerimizi dağıttı. Köyümüzdeki sorun ve sıkıntıları Ziraat Odası Başkanımıza anlattık. İnşallah en kıza zamanda tüm sorun ve sıkıntılarımız çözüme kavuşur" dediler.

Çocukların Ders Gördüğü Sıralarda Köyün Sıkıntılarını Dile Getirdiler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.