Büyükşehir Ekipleri Karla Mücadeleye Hazır

Büyükşehir Ekipleri Karla Mücadeleye Hazır
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri hazırlıklarını...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri hazırlıklarını tamamladı.

Meteorolojinin kar yağışı uyarısının ardından hazır olarak bekletilen ekipler ile ilgili açıklamalarda bulunan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına 24 saat çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Akbulut, "Şehrimiz için yapılan kar yağışı uyarısının ardından araçlarımızı hazırladık. Son teknoloji ekipmana sahip toplam 45 araç ve 90 personel ile karla mücadeleye hazırız. Hemşerilerimizin mağduriyet yaşamaması adına bütüncül bir anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah bu kış da 16 ilçemizde sahada olacağız. Ekiplerimiz hazır, inşallah sorun yaşanmayacak" dedi.

Akbulut, "Yalnızca karla mücadele konusunda değil, olası buzlanmalara karşı da önlemlerimizi aldık. Arterlerin ulaşım güvenliğini sağlayacağız. Bu doğrultuda hem meteorolojik veriler hem de ekiplerimizin tespitleri doğrultusunda arterler tuzlanmaya devam edecek. Şu önemli konuyu da hatırlatmamız gerekir; araçlarımızı kış lastikleriye kullanalım. Yaşanabilecek olumsuzlukları da böylelikle önlemiş oluruz" diye konuştu.

Büyükşehir Ekipleri Karla Mücadeleye Hazır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.