Başkan Uysal’dan Memurlara Yüzde 100 Artış

Başkan Uysal’dan Memurlara Yüzde 100 Artış
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni yıl öncesi belediyede çalışan memurlara müjde verdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni yıl öncesi belediyede çalışan memurlara müjde verdi. Başkan Uysal, BEM-BİR SEN ile Sosyal Denge Sözleşmesini imzalayarak belediyede çalışan 206 memura sosyal dengede yüzde 100 artış zammı ve Ramazan-Kurban Bayramı ile Şubat ayında ödenmek üzere toplamda 3 bin TL ikramiye verdi.

Kdz. Ereğli Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR SEN) arasında 2018-2019 ödemini kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

İmza törenine Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal eşi Sevim Uysal ile katılırken, törende BEM -BİR SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar ve Memur- Sen'e bağlı Sendika Şube Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve belediye çalışanları da yer aldı.

İş yeri temsilcisi Mehmet Aksoy ve MEMUR-SEN İl Başkanı Kamuran Aşkar, imza töreni öncesi yaptığı konuşmalarında Başkan Uysal'a teşekkür ederken sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Turbay "Her gün kendinizi sorgulayın"

BEM -BİR SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, Başkan Uysal'a sözleşme sürecindeki hassasiyeti ve desteklerinden ötürü teşekkür etti. Turbay çalışanlara da "Belediye Başkanımız sizlere bölgenin en yüksek artışını öngördü. Bizim derdimiz sadece para değil, Ereğli'ye ve ülkeye hizmet sunup, katkı sağlamak. Onun için sizlerden her akşam eve gittiğiniz de vicdanen kendinizi hesaba çekmenizi istiyorum. Buradan aldığımı bugün ki çalışmamla hak ettim mi diye kendinizi sorgulayın, bunun vebali ağırdır." diye seslendi.

Başkan Uysal "Biz birlikte güçlüyüz"

Başkan Uysal sözleşme imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, "Biz birlikte güçlüyüz, birlikte ayaktayız. Sizleri seviyorum. Sizlerle birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağız" dedi.

Uysal, "Yaptıklarımız sizlerin eseri, ben sizlerden memnunum. Mesainize zamanında gelin, zamanında çıkın, vatandaşa güler yüzlü olun. Biz yaptıklarımızla yetinecek kadrolar değiliz" şeklinde konuştu.

Yüzde 100 artış, 3 bin TL ikramiye

Başkan Uysal, konuşmasının son bölümünde 2018-2019 dönemini kapsayan ve belediyedeki 206 memurun faydalanacağı sosyal denge sözleşmesinin detaylarını açıkladı. "Sizler daha fazlasını hak ediyorsunuz" diyen Uysal'ın "Sizlere en yüksek devlet memuru maaşının ek göstergesinin yüzde 100 net artışını veriyorum, ayrıca Şubat ayı ile Ramazan ve Kurban Bayramları öncesi 1000'er TL olmak üzere, toplamda 3 bin TL ikramiyeniz de hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Uysal ve Turbay sözleşmeye imza attı.

Başkan Uysal’dan Memurlara Yüzde 100 Artış

Başkan Uysal’dan Memurlara Yüzde 100 Artış

Başkan Uysal’dan Memurlara Yüzde 100 Artış

Başkan Uysal’dan Memurlara Yüzde 100 Artış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.