Bakan Çavuşoğlu'ndan Alman Bakana Özil göndermesi

Bakan Çavuşoğlu'ndan Alman Bakana Özil göndermesi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Futbolcu Mesut Özil’in Arsenal’de oynadığı dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp Londra’da fotoğraf çektirmesini eleştiren isimlerden biri olan Dışişleri Bakanı Heiko Maas'a göndermede bulunarak,” Umarım Cumhurbaşkanımızla görüşmesine de itiraz etmezsiniz Heiko, problem çıkartmazsınız” dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas'la ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantı sonrası gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Çavuşoğlu ve Maas, Futbolcu Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferlik sürecini değerlendirdi.

Maas, Özil'in transferinin aşı konusundan daha hassas bir konu olduğunu söyleyerek espriyle soruyu yanıtlarken, "Ben biliyorum ki Türkiye'deki insanlar çok duygusal taraftarlar. Mesut Özil gerçekten Alman futbolu ve milli takımı açısından çok büyük başarılara imza attı. Şimdi Türkiye'de oynayacağı zaman başarılı olmasını arzu ediyorum. Tabi İstanbul'da mutlu olmasını ümit ediyorum. Fenerbahçe formasıyla çocukluk fotoğrafları olduğunu söyledi bana Mevlüt. Bu nedenle ona en iyi dileklerimi sunmak istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.