Atıcılık Ve Avcılıkta Türkiye Üçüncülüğü

Atıcılık Ve Avcılıkta Türkiye Üçüncülüğü
Türkiye geneli 36 il, 86 kulüpten 451 sporcunun katılımı ile Mersin Erdemli Atış Poligonu'nda yapılan Atıcılık ve Avcılık Şampiyonası'nda Malatya...

Türkiye geneli 36 il, 86 kulüpten 451 sporcunun katılımı ile Mersin Erdemli Atış Poligonu'nda yapılan Atıcılık ve Avcılık Şampiyonası'nda Malatya adına yarışan Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Yusuf Salih Özdemir Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan, 8-12 Kasım tarihleri arasında yıldızlar, gençler, büyükler kategorilerinde Türkiye geneli 36 il, 86 kulüpten 451 sporcunun katılımı ile Mersin Erdemli Atış Poligonu'nda yapılan şampiyonada Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Yusuf Salih Özdemir Türkiye üçüncüsü oldu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı alınan başarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonasında katıldığı ilk yarışmada Türkiye üçüncüsü olan sporcumuzu ve antrenörü Fikret Ünver'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.