Beşiktaş Belediyesi'nin ihmalkarlığı pes dedirtti

Beşiktaş Belediyesi'nin ihmalkarlığı pes dedirtti
Beşiktaş’ta ikinci dereceden tarihi bir binada, bitişiğindeki inşaat sonucu çatlaklar oluştu. Beşiktaş Belediyesi’nin çatlaklara rağmen binada yaşanabileceğine dair rapor hazırladığını ve hiçbir önlem almadığını ileri süren vatandaşlar, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a “Biz öldükten sonra mı meydana çıkacak” diyerek tepki gösterdi.

Beşiktaş Sinanpaşa Kuyu Sokak'ta, yan tarafında yaklaşık 2 aydır devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle ikinci dereceden tarihi bir binada, çatlaklar oluştu. Bina sakinleri durumu Beşiktaş Belediyesi'ne bildirdi. İddiaya göre, binayı denetlemeye gelen 2 belediye personeli çatlaklara rağmen binada yaşanabileceğine dair rapor hazırladı ve hiçbir önlem almadı.

“Biz öldükten sonra mı meydana çıkacaklar”

Can güvenliklerinin olmadığını söyleyen bina sakinlerinden bazıları evlerindeki eşyaları topladıklarını ve taşınacaklarını söyledi. Evinden ayrılmak istemediğini söyleyen bir bina sakiniyse, “Kim bize yardım edecek. Biz öldükten sonra mı meydana çıkacaklar. Ben evimden ayrılmak istemiyorum. Başımıza da yıkılmasını istemiyorum. Buradaki inşaat ile bir an önce ilgilenilmesini istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.