İl Sağlık Müdüründen Ttb’nin Afrin Mesajına Sert Tepki

İl Sağlık Müdüründen Ttb’nin Afrin Mesajına Sert Tepki
KOCAELİ (İHA) – Kocaeli İl Sağlık Müdürü Dr. Şenol Ergüney, terör uzantılarını temizlemek adına TSK'nin Afrin'e yönelik düzenlediği operasyona...

KOCAELİ (İHA) – Kocaeli İl Sağlık Müdürü Dr. Şenol Ergüney, terör uzantılarını temizlemek adına TSK'nin Afrin'e yönelik düzenlediği operasyona karşı bildiri yayınlayan Türk Tabipler Birliği'ne sosyal medyadan sert tepki gösterdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK'nın Suriye kanadı YPG'yi, işgal ettiği Afrin'den temizlemek için başlattığı operasyona karşı bildiri yayınlayan Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi'ne (TTB) bir tepki de Kocaeli İl Sağlık Müdürü Dr. Şenol Ergüney'den geldi. "Savaş bir halk sağlığı sorunudur" başlığıyla sosyal medyadan açıklama yapan Türk Tabipler Birliği'ne yine sosyal medyadan tepki gösteren Ergüney mesajında "Ey Türk (diyemiyorum) Tabipleri Birliği. Yapmış olduğunuz teröre destek açıklamasıyla biz hekimler nezdinde kalmış olan son itibarınızı da bitirdiniz. Bu ifadeler, asla bir Türk hekiminin duygularını temsil edemez. Sizleri şiddetle kınıyoruz. Açıklamanızı geri almaya ve Türk halkından özür dilemeye davet ediyoruz. Aksi takdirde sizleri tarih nezdinde hiç affetmeyeceğiz" dedi.

Ergüney'in bu mesajı sosyal medyadan çok sayıda destek alırken, Kocaeli'de yayın yapan yerel haber siteleri de tepkiyi manşetlerine taşıdı.

İl Sağlık Müdüründen Ttb’nin Afrin Mesajına Sert Tepki

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.