İtfaiyeciler Çerçioğlu’nu Ziyaret Etti

İtfaiyeciler Çerçioğlu’nu Ziyaret Etti
Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır ve İtfaiye personeli 26 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye...

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır ve İtfaiye personeli 26 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

"Başkan Çerçioğlu'na teşekkür ediyoruz"

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır, İtfaiye Haftası nedeniyle Başkan Çerçioğlu'nu ziyaret ettiklerini belirterek, "İtfaiye personelinin, afet ve olası yangınlarda daha etkin hizmet verebilmesi için ekipmanlarla donatılmasında her türlü desteği gösteren, huzurumuzu sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yaklaşık 400 personelimiz ve 117 aracımızla 17 ilçede hizmet veriyoruz. Aydın'da yaşayan 1 milyon insanın her saniye hizmetindeyiz. Sayın Başkanımız bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemedi, çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"İtfaiyecilik Haftasını kutluyorum"

İtfaiye personelinin itfaiye haftasını kutlayan Başkan Çerçioğlu, "Büyükşehir olmamızla birlikte Halkımızın daha huzurlu olması için İtfaiyemize çok ciddi yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. İtfaiyecilik zor ve tehlikeli bir meslek. İtfaiye personelimiz yedi yirmi dört vatandaşlarımızın hizmetindedir. Nazik ziyaretleri nedeniyle İtfaiye Daire Başkanlığı personeline çok teşekkür ediyorum, İtfaiye Haftasını kutluyorum" diye konuştu.

İtfaiyeciler Çerçioğlu’nu Ziyaret Etti

İtfaiyeciler Çerçioğlu’nu Ziyaret Etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.