Karabükspor, 10 Kişiyle 3 Puanı Kaptı

Karabükspor, 10 Kişiyle 3 Puanı Kaptı
Karabükspor - Kayserispor maçı! Spor Toto Süper Lig'de 8.
Karabükspor - Kayserispor maçı! Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Tony Popovic'in devraldığı Karabükspor ile Marius Sumudica'nın ekibi Kayserispor kozlarını paylaştı.

Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Karabükspor, 1-0'lık skorla galip geldi. Maçın ilk devresinde gol sesi çıkmazken, Karabükspor'un savunmasından Paul Papp, 56'da gördüğü ikinci sarı kartın ardından takımını 10 kişi bıraktı.

Popovic kırmızı sonrasında Tanase ve Grozav yerine Ibanez ile İlhan'a şans verirken, Sumudica ise Güray'ı kenara aldı ve Asamoah'ı sahaya sürdü. Değişiklikler sonrasında golü Karabükspor buldu. İlhan'ın pasında Gabriel Torje, 77'de skoru 1-0'a getirdi.

Kayserispor baskısını arttırken 86'da Gyan'ın şutunda ağlara giden topu Dany önledi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Karadeniz temsilcisi kazanmasını bildi.

Alınan bu sonucun ardından Karabükspor 8 puana yükselerek 5 maç sonra galip geldi. Kayserispor ilk hafta Galatasaray deplasmanında aldığı yenilginin ardından 2. mağlubiyetini de dış sahada tattı, 14 puanda kaldı

Ligin bir sonraki haftasında Karabükspor deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Kayserispor sahasında Konyaspor'u ağırlayacak.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.