Başkan Barakazi, “Ortak Akıl Anlayışıyla Hareket Ediyoruz”

Başkan Barakazi, “Ortak Akıl Anlayışıyla Hareket Ediyoruz”
Çarşı esnafıyla bir araya gelen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, "Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket...

Çarşı esnafıyla bir araya gelen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, "Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilimize hep birlikte katkı sunuyoruz" dedi.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, çarşı esnafıyla bir araya geldi. Başkan Barakazi vatandaşlarla hem sohbet etti, hem de talepleri dinledi.

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Barakazi, Bingöl'de yapılan çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini söyledi.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Barakazi, Bingöl Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında esnafa detaylı bilgi verdi.

Belirli periyotlarla esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiğini aktaran Başkan Barakazi,"Bugün de esnafımızla bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet edip, kahvaltı yaptık. Esnaf ve vatandaşlarımızdan şikayet ve taleplerini not ettik. Belediyemizce kent genelinde yapılan çalışmaları paylaşma fırsatı bulduk. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Bingöl'ümüze hep birlikte katkı sunuyoruz. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecek" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, Belediye Başkanı Barakazi'yi aralarında görmenin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti .

Talep ve sorunları kendisine şahsen iletme fırsatı bulunduklarını da aktaran esnaflar, Başkan Barakazi'ye çalışmalarında başarı diledi.

Başkan Barakazi, “Ortak Akıl Anlayışıyla Hareket Ediyoruz”

Başkan Barakazi, “Ortak Akıl Anlayışıyla Hareket Ediyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.