Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası
Sivas İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlediği programda merkez ve köylerinde görev yapan...

Sivas İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlediği programda merkez ve köylerinde görev yapan din görevlileri bir araya geldi.

İl Müftülüğünün Selimiye Park'ta düzenlediği programa Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, il müftü yardımcıları ve şube müdürleri ile din görevlileri katıldı.

Yemek ikramının ardından konuşan İl Müftüsü Şükrü Balkan, personelin din görevlileri haftasını tebrik ederek,"Din görevlisi olarak sorumluluklarımız çok fazla bu sorumlulukların içerisinde belki de en önemlisi bizlerin birlik ve beraberlik içerisinde olmasıdır. Bizler bir ve beraber olursak arkamızdaki cemaatte bir ve beraber olur" dedi.

Daha sonra söz alan Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca da din görevlilerinin haftasını tebrik ederek,"Hepimiz bir kader çizgisi içerisindeyiz ve bizlere verilmiş rolü oynuyoruz. Bu görevi ifa ederken görevimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Görevini en iyi şekilde yerine getiren birisi görevini yerine getiremeyen bir kraldan daha üstündür" diye konuştu.

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.