Tissue World İstanbul’un Tarihi Belli Oldu

Tissue World İstanbul’un Tarihi Belli Oldu
Tissue World İstanbul, 4-6 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde (ICC) gerçekleşecek.

Tissue World İstanbul, 4-6 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde (ICC) gerçekleşecek.

1993 yılından beri kağıt peçete sanayisine hizmet veren lider global etkinlik olan uluslararası Tissue World portföyünün bir parçası olan ve ilk defa 2016 yılında tam teşekküllü fuar olarak düzenlenen Tissue World İstanbul 2016, güçlü bir başarı elde etti. Fuar, 3 günlük süre boyunca 65 ülkeden bin 602 katılımcıyı ağırladı. Yerli ve bölgesel kağıt mendil sanayisi tarafından desteklenen fuarda bölgesel kağıt peçete ticaretinin yüzde 40'ından fazlasını elinde tutan lider kağıt peçete üreticileri ve endüstri tedarikçileri yer aldı. Ticari ziyaretçiler ise tüccarlar, distribütörler, perakendeciler, bitmiş ürün üreticileri, jumbo rulo üreticileri ve çok daha fazlasını içeren kapsamlı profillerden oluşan önemli karar vericilerden oluştu.

Hijyenik dokusuz makine tedarikçileri fuarda yer alacak

Türkiye'deki hijyenik dokusuz yüzey sektörünün, endüstrinin üretim kısmında büyüme eğilimi gösterdiği belirtildi. EDANA tarafından toplanan ve derlenen rakamlara göre Avrupa'daki toplam dokusuz üretimi, yavaş ekonomik büyümeye rağmen 2015 yılında yüzde 3,6 büyüme gösterdi. Türkiye, dokusuz yüzey üretiminde iki haneli büyüme göstermeye devam ederken 2014-2017 yıllarında üretim yüzde 16 artış gösterdi.

Ayrıca, Türkiye'nin ıslak mendil, çocuk bezi/alt bezi/ped ve hijyen koruma sektöründeki 2017 yılı perakende pazar ölçeği, Euromonitor International'a göre 1.006 milyar Amerikan Doları seviyesinde.

Bu rakamlar ve Tissue World kapsamında sergi açanların ticari profillerinin uygunluğu göz önünde bulundurulduğunda hijyenik dokusuz yüzey makine tedarikçileri 2018 fuarında tanıtılacak, üretim ve dönüştürme tarafından kapsamlı alıcılar, satıcılar, distribütörler ve perakendeciler ağırlanacak.

Tissue World

Tissue World, 1993 yılından beri kağıt peçete sanayisine hizmet veren lider global etkinliktir. İstanbul, Milano, Miami ve São Paulo'da düzenlenen etkinlikler vasıtasıyla ticaret, fikir alışverişi ve öğrenmeye ilişkin benzersiz çevrim dışı ve çevrim içi görüşme noktası sağlayan fuarlar, konferanslar ve dergiden oluşan entegre ve birbiriyle bağlantılı bir platform sunuyor.

Tissue World İstanbul’un Tarihi Belli Oldu

Tissue World İstanbul’un Tarihi Belli Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.