Bursaspor'un Yıldızından Flaş Irkçılık Açıklaması!

Bursaspor'un Yıldızından Flaş Irkçılık Açıklaması!
Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası öncesinde Bursaspor'un Nijeryalı futbolcusu Will Troost-Ekong, flaş açıklamalarda bulundu.
Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası öncesinde Bursaspor'un Nijeryalı futbolcusu Will Troost-Ekong, flaş açıklamalarda bulundu. Nijerya ile Dünya Kupası'nda boy gösterecek Ekong, Rusya'da yaşanabilecek ırkçılık hakkında konuştu.

''SAHADAN ÇEKİLİRİZ!''

Rusya'da daha önce ırkçılığın yaşandığını hatırlatan Will Troost-Ekong, ''Takım içinde açıkça ırkçılık yaşanabileceği hakkında konuşmuyoruz. Ama yaşanması durumunda çok rahatsız oluruz. Eğer takımdan bir kişi bile ırkçılık yaşanması sonrası oynamıyorum derse, diğer tüm takım sahadan çekilir. Çok iyi bir takım ruhuna sahibiz. Birisi oynamak istemezse tüm takım onu takip eder'' diye konuştu.

''TOTTENHAM, LIVERPOOL VE MANCHESTER CITY...''

Genç yaşında Premier Lig takımlarından teklifler aldığını belirten Nijeryalı futbolcu, ''15 yaşındayken Tottenham'dan teklif almıştım. Liverpool ve Manchester City'nin de ilgisi vardı. Ayrıca okulumun bursunu da veriyorlardı.'' şeklinde konuştu. 24 yaşındaki futbolcu, Tottenham U21 takımından Groningen'e transfer olmuştu. Nijeryalı savunma oyuncusu ardından Belçika'nın Gent ve Norveç'in Haugesund takımlarında forma giymişti.

''TÜRKİYE KARARINDAN ÇOK MUTLUYUM''

Süper Lig kariyeri hakkında da konuşan Ekong, ''Türkiye'ye gelme kararı aldığım için çok mutluyum. Burada yapacak çok işim var. Hem Nijerya hem de Bursaspor'un bir parçası olmak istiyorum'' dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.