Gülçin Teyze’den Zeytin Dalı Harekatı’ndaki Askerler İçin Dua

Gülçin Teyze’den Zeytin Dalı Harekatı’ndaki Askerler İçin Dua
Gaziantep'te yaşayan Gülçin Gören, Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüten askerlerin sağ salim geri dönmesi için dua yazdırıp, Mehmetçiğe gönderdi.

Gaziantep'te yaşayan Gülçin Gören, Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüten askerlerin sağ salim geri dönmesi için dua yazdırıp, Mehmetçiğe gönderdi.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki Gülçin Gören, Afrin'de teröristlerin temizlenmesi için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Mehmetçiğin kaza ve belalardan korunması için dua yazdırdı. Yazdırdığı muskaları çoğaltan Gülçin Teyze, muskaları askerlere teslim edilmesi için postaneye götürdü. Toplamda yaklaşık 5 bin muska hazırlatan Gülçin Gören, "Bu muskalarda Fetih Suresi'nden ve kazalardan, belalardan korunmak için okunan ayetler var. PTT müdürüne teslim ettim. Allah askerlerimizi korsun, onların hepsi benim evlatlarım. Ayrımız gayrımız yok. Allah Mehmetçiğimize zeval vermesin. Bu elimdeki ayetleri Mehmetçiğimize gönderim. Hepsi bunlardan bir tane ceplerine, silahlarına ve tanklarına koysun. Allah-u Teala onlara kol kanaat germesi için dua ediyoruz. İnşallah onların burunları bile kanamadan sevdiklerine dönerler" diye konuştu.

Kendi oğlunun da polis memuru olduğunu anlatan Gülçin Tayze, "Benim 7 kızım bir oğlum var. Oğlum da polis memuru. Allah Mehmetçiğimizi, polisimizi korusun. Allah onları ve ümmeti Muhammedi korusun" şeklinde konuştu.

"Askere gitmek istiyorum"

Kendisinin de askere gidip, Mehmetçik ile aynı safta düşmana karşı mücadele etmek istediğini belirten Gülçin Gören, "Beni de Askere alsalar Mehmetçiğimle birlikte o hainlere karşı savaşırım. Onlara yemek yaparım, hepsi benim evladım. Televizyon önünden hiç kalkmıyorum. Her daim onları izliyorum 72 yaşındayım ama askere alsalar seve seve giderim. Hiç bir şey yapamıyorsam cephane taşırım" ifadelerini kullandı.

Gülçin Teyze masada bulunan şanlı Türk bayrağını üç kez öpüp başına koyarak, "Bu şehitlerimizin kanıdır bu bayrak" diye konuştu.

Gören, operasyonda bulunan askerlerin annelerine de sabır dileyerek, "Askerlerimizin anneleri sabırlı olsun. Allah-u Teala o anaları da çocuklarına kavuştursun. Burunları dahi kanamadan Allah hepsini korsun, hepsi benim evladım" diye konuştu.

Muskaları teslim alan İslahiye PTT Müdürü Bünyamin Uludağ ise Gülçin Teyze'nin davranışının kendisini ve personeli çok duygulandırdığını belirterek, "Bu duyarlı ve güzel davranışı bizi çok duygulandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum Allah kendisinden razı olsun Cenabı Allah askerlerimizi korsun tırnaklarına taş değdirmesin. Çünkü bizim en büyük varlığımız ve değerimiz ,geleceğimiz Mehmetçiğimizdir. Bu duaları asker sayısı kadar çoğaltarak, İlçe kaymakamlığımıza teslim edeceğim. Kaymakamlık vasıtasıyla Mehmetçiğimize ulaştırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Gülçin Teyze’den Zeytin Dalı Harekatı’ndaki Askerler İçin Dua

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.