Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye tüm kazanımlarını bedel ödeyerek elde etmiştir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye tüm kazanımlarını bedel ödeyerek elde etmiştir'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye bugünkü seviyelere akrebin kıskacından geçerek gelmiş, tüm kazanımlarını bedel ödeyerek elde etmiştir. Ülkemizin bu kazanımlarının tamamı sizlere aittir, sizlere emanettir” dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Törenleri için Samsun'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜYAP Fuar Merkezi'nde gençler ve sporcularla iftar yaptı. İftar sonrası gençlere seslenen Erdoğan, gençlerden olimpiyat şampiyonlukları istedi.

“Büyük ve güçlü Türkiye davamıza sadakatle hizmet etmeyi sürdüreceğiz”

Gençlere baktıkça Türkiye'nin aydınlık yarınlarını gördüğünü belirten ve ümitvar olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “40 yıllık siyasi hayatımızın her safhasında sizlere daha güzel, müreffeh ve huzurlu bir Türkiye bırakmak için gayret ettik. Zorluk karşısında yılmadık, saldırılar karşısında asla geri adım atmadık. Belediye Başkanlığın, Başbakanlıkta, Cumhurbaşkanlığında, üstlendiğimiz her görevde sizi kimliğini taşımaktan, vatandaşı olmaktan iftihar duyacağınız bir ülkede yaşatmak için ter döktük. Bize ecdadımızın ve şehitlerimizin emaneti olan bu vatana gerektiğinde canını ortaya koyarak sahip çıkan milletimizi hak ettiği konuma getirmek için gecemizi gündüzümüze kattık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.