Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'da önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'da önemli açıklamalar
Ağrı'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tekstilcilerimizi Ağrı gibi yoğun istihdama ihtiyaç duyduğumuz bölgelerde desteklemeye devam edeceğiz. Şimdi buraya uluslararası bir marka gelerek buraya fabrikasını kuracak 5 bin istihdam sağlanacak" açıklamasında bulundu.

31 Mart Yerel Seçimler öncesinde partisinin Ağrı mitingine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasına Ağrılıları selamlayarak başladı. Ağrı'nın yıllarca sıkıntılar çektiğini, hasret türküleri yaktığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vefaya hasret çektiniz. Ağrı'nın hasreti bizim hasretimizdir. Ağrı'nın başı ağrırsa bizim kalbimiz sızlar. Bu şehirde kardeşliği birlikte yüceltelim.

31 Mart'ta iradenize sahip çıkmanızı bekliyorum. Bu şehir yılarca terör gölgesi altında çok şeyler kaybetti. Ağrı'yı kayyumla çok güzel bir yere getirdik. Şimdi daha da iyi bir noktaya taşıyacağız. Nice tabiat harikasına, tarihi esere sahip bu şehrin artık şaha kalkmasının vakti gelmiştir. Ağrı'nın vizyonuna uygun bir belediye adayıyla yola çıktık. Savcı Sayan'ın açamadığı kapı yoktur. Tüm Ağrı'daki belediye başkan adaylarımla el ele verdik. Ağrı 31 Mart'ta iradeye sahip çıkıyor musun?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.