Besni’ye 6 Uzman Ve 10 Pratisyen Hekim Atandı

Besni’ye 6 Uzman Ve 10 Pratisyen Hekim Atandı
Bölgede ilk, Türkiye'de 18. "Anne Dostu Hastane" unvanı alan Besni Devlet Hastanesine Kadın Doğum, Pediatri, Radyoloji, Genel Cerrah, Dahiliye ve Ortopedi dallarında...

Bölgede ilk, Türkiye'de 18. "Anne Dostu Hastane" unvanı alan Besni Devlet Hastanesine Kadın Doğum, Pediatri, Radyoloji, Genel Cerrah, Dahiliye ve Ortopedi dallarında 6 uzman ve 10 pratisyen hekim atandı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Helli, Kadın Doğum, Pediatri, Radyoloji, Genel Cerrah, Dahiliye ve Ortopedi dallarında 6 uzman ve 10 pratisyen hekimin atandığını kaydetti.

Ali Helli, "Şu anda 22 uzman hekim ve 13 pratisyen hekimle sağlık hizmetini veriyoruz. Yapılan bu atamalarla birlikte 28 uzman hekim ve 23 pratisyen hekimle sağlık hizmetimize devam edeceğiz. Uzman hekimlerin atanmasından dolayı Hastanemizde verilecek olan sağlık hizmetinin kalitesi daha da artacaktır. Hekimlerin atanmasında emeği geçen başta TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın olmak üzere, Adıyaman Milletvekillerimize ve Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz'e teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.