Ekinci Eyüp Peygamber Caddesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Ekinci Eyüp Peygamber Caddesi Esnafıyla Bir Araya Geldi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sürdürdüğü STK toplantılarıyla toplumun farklı kesimlerini dinlemeye ve fikir alışverişinde bulunmaya devam...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sürdürdüğü STK toplantılarıyla toplumun farklı kesimlerini dinlemeye ve fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

Eyüp Peygamber Caddesi ve civarındaki esnafla bir araya gelen Ekinci, Eyyübiye Belediyesinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında gerçekleştirdiği toplantıda sunum yaptı. Karşılıklı soru-cevap ve ilçe esnafının yaşadığı sorunların da istişare edildiği toplantıda, sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Ekinci, bir araya geldiği esnaf temsilcilerine belediye olarak bugüne kadar yaptıkları ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekinci, açıklamasında, "İlçe nüfusunun yarısında fazlası sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına kayıtlı ve dar gelirli insanların yaşadığı bir ilçe. Nüfus bakımından Urfa'nın en büyük ilçesi olan ilçe Eyyübiye'dir. İlçe merkezindeki mahallelerin sadece bir tanesi planlıdır. Dolaysıyla kurulduğumuz ilk günden itibaren gerek sosyal belediyecilik alanında gerekse de fiziki yapılar anlamında ilçemize birçok şey kazandırdık. Bunun yetmediğini ve gece gündüz çalışmamız gerektiğini biliyoruz. İnşallah sizlerin de bizlere vereceği destek ve güçle bu çalışmalarımızı daha hızlandırıp ilçemizi hak ettiği noktaya getireceğiz" diye konuştu.

Ekinci Eyüp Peygamber Caddesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.