Alanyaspor, Vagner Love'un Beşiktaş'a Transferini Açıkladı

Alanyaspor, Vagner Love'un Beşiktaş'a Transferini Açıkladı
Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor'un 2.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor'un 2. Başkanı Kamil Köseoğlu, Vagner Love'ın Beşiktaş'a transferiyle ilgili Sözcü Gazetesi muhabiri Ali Aydın'a özel açıklamalarda bulundu.

Siyah beyazlılarla 2,5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenilen tecrübeli golcü için, Beşiktaş'ın Alanyaspor'a 3 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

33 yaşındaki futbolcunun, Beşiktaş'a transfer olmak için 900 bin euro'luk alacağından vazgeçtiğini söyleyen Köseoğlu, "Bizim için de, Beşiktaş için de hayırlı olsun. İyi bir transfer oldu bizim için de. Vagner Love'ın alacaklarından vazgeçtiği doğru. 900 bin euro alacağı vardı ondan vazgeçti" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Vagner Love ile yıllığı 1 milyon 800 bin euro'dan 2,5 yıllık anlaşma yapan Alanyaspor, bu transfer sayesinde yaklaşık 4,5 milyon euro'luk bir yükten de kurtulmuş oldu.

Transfer için gerekli imzaları Beşiktaş'a gönderdiklerini dile getiren Köseoğlu, "İmzaları attık, kulübe gönderdik. Bazı şeyleri Beşiktaş Kulübü açıklarsa daha iyi olur. İki tarafa da hayırlı olsun. Dünya yıldızı bir oyuncuyu Beşiktaş'a vermekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

BURSASPOR MAÇININ KADROSUNDA YOK

Öte yandan Vagner Love, Alanyaspor'un Bursaspor ile oynayacağı maçın kadrosunda da yer almadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.