Galatasaray'da Çılgın Performans!

Galatasaray'da Çılgın Performans!
Galatasaray'da ilk 5 haftada Gomis 7 gol atınca herkesin aklında aynı soru vardı: Gomis durduğunda, Galatasaray ne yapacak? Cim Bom'un yıldızı 2 haftadır rakip fileleri boş geçiyor ancak Aslan kazanmaya devam ediyor.
Galatasaray'da ilk 5 haftada Gomis 7 gol atınca herkesin aklında aynı soru vardı: Gomis durduğunda, Galatasaray ne yapacak? Cim Bom'un yıldızı 2 haftadır rakip fileleri boş geçiyor ancak Aslan kazanmaya devam ediyor. Çünkü her maçta bir kahraman çıkıyor. Bursaspor deplasmanında 81. dakikada Tolga Ciğerci şık bir gol atarken, Galatasaray'ı zafere taşımıştı. Bu kez Maicon görevi devraldı. Türk Telekom Stadı'ndaki Karabükspor maçında ilk yarıda kafayla ağları havalandıran Maicon, skor 84'te 2-2 olduktan sonra bir kez daha sahneye çıktı. 90+1'de Galatasaray'ın yarattığı karambolde arka direğe açılan topu Brezilyalı stoper müthiş bir vuruşla ağlara gönderdi. Sarı- Kırmızılılar, Fenerbahçe'nin kaybettiği haftada 2 puanın kaçmasına izin vermezken, Maicon da bu golle en iyi dönemine ulaştı.

En skorer 3. isim

Daha önce görev yaptığı takımlarda sezonların ilk yarılarında 3 gole ulaşamayan Maicon, henüz 7. haftada Galatasaray'da bunu başardı. Daha önce Osmanlı maçında ağları sarsan Maicon, Gomis (7) ve Tolga'nın (5) ardından Cim Bom'un en golcü futbolcusu. Öte yandan Gomis en skorer dönemini 2011-12'de Porto'da yaşamış, sezonu 3 golle tamamlamıştı. Maicon böyle giderse kariyer rekoru kıracak.

G.Saray'da yeni çılgınlık! Bir de hazır olsa!

Galatasaray en flaş transferlerinden biri olan Feghouli, sakatlığından dolayı ilk 3 maçta forma giyemezken, Antalyaspor maçında 3, Kasımpaşa mücadelesinde sadece 20 dakika sahada kaldı. Cezayirli yıldız nispeten daha hazır duruma geldiği Bursa deplasmanında 63. dakikada oyuna girerken, ceza sahası dışından inanılmaz bir gol atmıştı. O Feghouli, önceki gün 11'de başladı. Karabükspor maçında ortaya koyduğu futbolla herkesi mest eden Feghouli, Cim Bom'un da karşılaşmadaki ilk golünü kaydetti. Son 2 lig maçında 2 kez ağları havalandıran Feghouli, fizik açıdan hala eksikleri olmasına rağmen şimdiden Galatasaraylı futbolseverleri fazlasıyla heyecanlandırdı.

Asisti de yaptı

Sosyal medyada onun için, "Yüzde yüzüne ulaştığında bu lige damgasını vurur" yorumları yapıldı. Feghouli, 90 dakika oynadığı Karabük maçında kaleye gönderdiği 3 şutta da isabet sağlarken, Maicon'un galibiyet golünde ise asiste imza attı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.