Çukura Düşen Koyunu İtfaiyeyi Kurtardı

Çukura Düşen Koyunu İtfaiyeyi Kurtardı
Çoruk Mahallesi'nde Cavit Giray'a ait bir koyun mera dönüşü yol kenarındaki gübre çukuruna düşünce itfaiyeye haber verildi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde çukura düşen koyunu itfaiye kurtardı.

Çoruk Mahallesi'nde Cavit Giray'a ait bir koyun mera dönüşü yol kenarındaki gübre çukuruna düşünce itfaiyeye haber verildi. İhbarı değerlendiren Balıkesir Büyükşehir İtfaiye Dairesi Burhaniye Amirliğine ait ekipler kısa sürede olay yerine gitti. Çoruk-Çıkrıkçı yolu kenarındaki olay yerine gelen ekip hazırlıklarını yaptıktan sonra beline ip bağlanan bir görevli çukura girerek koyunu iple kıyıya çekmeye çalıştı. İtfaiye erinin yarım saatlik çabası sunucu kurtarılan koyunun sahibi Cavit Giray görevlilere teşekkür etti. Cavit Giray, "Koyunlar meradan geliyordu. Biri bu gübre çukuruna düştü. Sağ olsun itfaiyeci ağabeyler kurtardılar. Allah razı olsun. Çok sağ olsunlar. Kurtardık hayvanımızı. İtfaiyeciler olmasalardı çıkaramazdık" dedi.

İtfaiyeci Harun Çetin de, "Bizim için her canlı candır. Biz canlıları kurtarmak için varız. İtfaiye arandı geldik ve koyunu kurtardık" dedi.

Çukura Düşen Koyunu İtfaiyeyi Kurtardı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.