Gary Medel: "hiçbir Şey Imkansız Değildir"

Gary Medel: "hiçbir Şey Imkansız Değildir"
Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel, 5-0 mağlup oldukları Bayern Münih maçının ardından Şili basınına açıklamalarda bulundu. İstanbul'da işlerinin zor olduğunu kaydeden Medel, "Çok zor bir maç oldu.
Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel, 5-0 mağlup oldukları Bayern Münih maçının ardından Şili basınına açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da işlerinin zor olduğunu kaydeden Medel, "Çok zor bir maç oldu. 10 kişi kalmadan önce iyi oynuyorduk, hücum anlamında da iyiydik. Böylesine harika bir takıma karşı bir kişi eksik oynamak bize çok zarar verdi ve 5-0 kaybettik. Evimizde bunu çevirmemiz çok zor. Hiçbir şey imkansız değildir ancak çok zor bir maç olacak, Bayern her anlamda çok güçlü. İşimiz zor." ifadelerini kullandı.

"VIDAL İLE OYNAMAK BENİM İÇİN ZEVKTİ"

Şili Milli Takımı'ndan arkadaşı Vidal ile oynamanın kendisini mutlu ettiğini de söyleyen tecrübeli oyuncu, "Arturo Vidal ile çocukluktan bu yana birbirimizi tanıyoruz. Herkes onun ne kadar harika bir oyuncu olduğunu biliyor. Onunla aynı sahada olmak, aynı takımda ya da karşı karşıya olsa da, benim için zevkti. Bizim için güzel bir hatıraydı." dedi.

Beşiktaş ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Gary Medel, bu sezon 26 maçta 1783 dakika oynadı ve 2 asist yaptı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.