Kanolar İznik Gölünde Yarışacak

Kanolar İznik Gölünde Yarışacak
Marmara Bölgesi'nin en büyük gölü olan İznik Gölü'nde 7-08 Ekim 2017 tarihlerinde Kano Türkiye Şampiyonası yapılacak.

Marmara Bölgesi'nin en büyük gölü olan İznik Gölü'nde 7-08 Ekim 2017 tarihlerinde Kano Türkiye Şampiyonası yapılacak.

Yarışlara İznik Belediyesi ev sahipliği yapacak. Kısa mesafe 500 metre ve uzun mesafe 1000 metre olarak yapılacak olan yarışlar eleme ve final turları ile devam edecek.7-8 Ekim 2017 tarihlerinde İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yapılacak yarışlar saat 10:00 start alacak. Cumartesi günü bütün sporcuların ve idarecilerin iştiraki ile yarış alanında açılış seremonisi yapılacak.

Türkiye Kano Federasyonu resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada yarışlara başvuruların kulüpler tarafından kendilerine verilen şifreler ile otomasyon sistemi üzerinden yapılacağını ve listelerin en geç 2 Ekim 2017 saat 12:00'a kadar girilebileceğini belirtti.

Spor kulüplerini İznik Gölü'ndeki heyecana davet eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "İznik, muhteşem manzarası ve eşsiz gölü ile bütün sporların yapılabileceği bir yer. Bu sebeple birçok doğa ve su sporlarına da ev sahipliği yapıyor. İşte bunlardan birini daha İznik Gölü'nde gerçekleştiriyoruz. Türkiye Kano Federasyonu Kano Türkiye Şampiyonası ilk kez İznik Gölü'nde yapılacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.