Abdurrahim Albayrak'tan Bafe Gomis'e Terapi

Abdurrahim Albayrak'tan Bafe Gomis'e Terapi
Kullandığı 3 penaltıyı da kaçırıp, takım arkadaşlarına karşı mahcup olan Gomis, bir türlü bunalımdan çıkamadı.
Kullandığı 3 penaltıyı da kaçırıp, takım arkadaşlarına karşı mahcup olan Gomis, bir türlü bunalımdan çıkamadı. Hem hocası Fatih Terim hem de takım arkadaşları, "Kafana takma" telkinlerinde bulunsa da Fransız yıldız eski ruh halinden uzaktaydı. Ancak devreye giren Yönetici Abdurrahim Albayrak'ın moral ve motivasyonu yine işe yaradı. Albayrak sihirli cümlesi, "I Love You'yu bu kez Gomis'e söylerken, ortam bir anda şenlendi.

GELECEK ÇOK DAHA ÖNEMLİ

Sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlardan büyük destek ve moral alan Gomis'e camianın sevgisini anlatan Albayrak, "Gol atmasan da biz seni seviyoruz. Geçmiş dönemlerde bizde böyle şeyler oldu. Tecrübeliyiz. Geçmişe değil, geleceğe bakalım" diye moral verdi.

img.buzz-thumb.buzz-thumb-cell.buzz-thumb-cell>img.flickity-prev-next-button.flickity-prev-next-button:hover.flickity-prev-next-button .arrow.flickity-prev-next-button.previous.flickity-prev-next-button.next.social-buttons.social-buttons>.btn.social-buttons>.btn img.btn-facebook.btn-twitter.gallery-info.glr-title.glr-desc.glr-desc>p.glr-desc>h2.gallery-count.gallery-count>b.gallery-title.data-title,.data-desc.glr-key.gallery-content:hover .glr-key]]>
1 / 16
Galatasaray Manşetleri (9 Mayıs)


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.