Gaziantep’te Maganda Kurşunu: 1 Yaralı

Gaziantep’te Maganda Kurşunu: 1 Yaralı
Gaziantep'te düğün konvoyunda havaya açılan ateş, yolda arkadaşları ile yürüyen 16 yaşındaki gencin kafasına isabet etti.

Gaziantep'te düğün konvoyunda havaya açılan ateş, yolda arkadaşları ile yürüyen 16 yaşındaki gencin kafasına isabet etti. Bir anda yere yığılan gencin kurşun ile yaralandığı hastanede tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te yaşayan 16 yaşındaki Damra Yılmaz, annesi Rukiye babası Mehmet ve kardeşleri ile birlikte Şahinbey ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi'nde yaşayan dedesi Abdulhamit ile ninesi Rukiye Yıldırım'ı ziyaret etti. Ailesi ile birlikte kahvaltı yapan Damra Yılmaz, kahvaltının ardından arkadaşları ile buluşmak üzere evden çıktı. Arkadaşları ile buluşan Damra, yakınlarından geçen düğün konvoyunun ardından bir anda yere yığıldı. Damra Yılmaz'ın kanlar içerisinde gören arkadaşları ne olduğunu anlayamazken, durumu hemen Yılmaz'ın ailesine haber verdi. Olay yerine gelen yakınları tarafından özel araca bindirilen kanlar içerisindeki Damra Yılmaz, Gaziantep Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından çekilen röntgende Damra Yılmaz'ın kafa tasında mermi çekirdeği bulunduğu ortaya çıktı. Merminin fazla derinde olmadığı belirlenen genç, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Düğün konvoyundan havaya ateş açıldığı iddiası

Çocuğun hayati tehlikesi devam ederken, olayla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri merminin geldiği yönü belirlemeye çalışıyor. Damra Yılmaz'ın yaralandığı Yeşilköy Mahallesine yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Macirosman Mahallesi'nde olay anında bir düğün merasimi bulunduğu ve olayın Damra ve arkadaşlarının yürüdüğü yolun yakınlarından geçen konvoydan ateşlenen merminin ardından meydana geldiği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.