Kızılay Şehit Yakınları İle İftar Açtı

Kızılay Şehit Yakınları İle İftar Açtı
"Ramazan'ı bu hilalin altında paylaşalım" sloganıyla ihtiyaç sahiplerine gıda dağıtımlarına başlayan, maddi yardımda bulunan ve iftar sofraları kuran...

"Ramazan'ı bu hilalin altında paylaşalım" sloganıyla ihtiyaç sahiplerine gıda dağıtımlarına başlayan, maddi yardımda bulunan ve iftar sofraları kuran Türk Kızılayı Salihli Şubesi, ilçede bulunan şehit aileleri ve çocuklarıyla iftar sofrasında buluştu.

Salihli Kızılay Şube Başkanı A. Yavuz Özdem, "Ramazan ayı, dostluğun, kardeşliğin, aynı sofrada buluşmanın ayıdır. Dayanışma, yardımlaşma, manevi değerlerin öne çıktığı aydır. Bizler bu vatan uğruna canlarını seve seve veren şehitlerimize ve ailelerine ne yapsak azdır. Bizler Şehitlerimizin bize emaneti olan aileleri ve çocuklarına sahip çıkmak onlarla beraber olmak bizim boynumuzun borcudur. Bu amaçla bu özel günde birlikte olmak istedik" dedi.

Polis Lokalinde gerçekleştirilen iftar programına Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Şehit Polis aileleri ve Kızılay Salihli Şube Yönetim Kurulu ve Kızılaycılar katıldı.

Kızılay Şehit Yakınları İle İftar Açtı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.