Akdeniz Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmetleri Artarak Devam Ediyor

Akdeniz Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmetleri Artarak Devam Ediyor
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, evde bakım hizmetlerinden faydalanan anneleri evlerinde ziyaret ederek sohbet etti, taleplerini dinledi.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, evde bakım hizmetlerinden faydalanan anneleri evlerinde ziyaret ederek sohbet etti, taleplerini dinledi.

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen "Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti" faaliyetleri artarak devam ediyor. Bugüne kadar 30 farklı mahallede toplam 230 haneye ulaşılan proje kapsamında, yaşlılık, engellilik veya hastalık nedeniyle hareket kısıtlılığı yaşayan yüzlerce vatandaşa evinde bakım hizmeti veren Akdeniz Belediyesi, bu sayıyı en az 500 haneye çıkarmayı hedefliyor.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, projeden yararlanan Fevziye Kuş, Meryem Bensoy ve Hadika Tekin adlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

İhsaniye Mahallesi sakinleri tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan, ikram edilen çaylar eşliğinde annelerle sohbet eden Başkan Pamuk, sıkıntıları, talep veya şikayetleri olup olmadığını sordu. Annelerin hal-hatırını soran ve uzun bir süre dertlerini dinleyen Pamuk, onların hem gönüllerini hem de hayır dualarını aldı. Böyle bir hizmeti daha önce hiç görmediklerini ve duymadıklarını ifade eden anneler, şükran ve memnuniyetlerini dile getirerek, Akdeniz Belediyesi'ne, Belediye Başkanı Pamuk ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeline teşekkür ettiler.

"Sizlere saygıda ve sevgide kusur etmeyeceğiz, daima yanınızda olacağız"

Ziyareti esnasında annelerle sohbet eden Pamuk, "Hem sizi dinlemek hem de birer çayınızı içmek için evinize misafir olduk. Bir derdiniz, eksiğiniz, sıkıntınız veya bir ihtiyacınız olduğunda bize veya personelimize söylemeniz yeterli. Peygamberimizin de dediği gibi cennet, anaların ayakları altındadır. Sizler annemiz, bizler de çocuklarınız sayılırız. Sizlere saygıda ve sevgide asla kusur etmeyeceğiz. Her türlü sorun veya sıkıntınızı çözmek için daima hazırız ve yanınızdayız" dedi.

"Dualarınız ve güzel dilekleriniz oldukça bizler de sizler için elimizden geleni yapacağız. Belediyemiz imkanlarını zorlayarak evde bakım hizmetinin kapsamını genişletip, çok daha fazla insanımıza ulaşacağız" diyen Başkan Pamuk, "Çünkü kapılarınızı çalıp size misafir olmak, dertlerinizi çözüme kavuşturmak en önemli görevimiz. Devletimizin şefkatini, belediyemizin güler yüzünü değerli annelerimize yansıtmamız gerekiyor. Sizleri asla yalnız bırakmayacağız. Sizlerle sohbet edebilmek her şeye bedel. Bizim için en büyük ödül, sizlerden alacağımız hayır duaları ve güzel dileklerdir. Çünkü sizlerin dualarıyla bizler ayakta durabiliyoruz" diye konuştu.

Akdeniz Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmetleri Artarak Devam Ediyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.