Çorba Yapıp Sokak Hayvanlarıyla Paylaştılar

Çorba Yapıp Sokak Hayvanlarıyla Paylaştılar
Turgutlu Belediyespor'un genç basketbolcuları, sokak hayvanlarının kış aylarında zorlu yaşam mücadelesine sosyal sorumluluk çalışmasıyla destek verdi.

Turgutlu Belediyespor'un genç basketbolcuları, sokak hayvanlarının kış aylarında zorlu yaşam mücadelesine sosyal sorumluluk çalışmasıyla destek verdi. Belediye Aşevi ve Hayır Merkezi'nde kendi elleriyle çorba yapan genç kızlar, sokak hayvanlarını besleyerek örnek bir çalışma sergiledi.

Turgutlu Belediyespor'un U13 ve U14 Kız Basketbol takımının oyuncuları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aşevi ve Hayır Merkezi'nde kendi elleriyle yaptıkları çorbayı sokak hayvanlarıyla paylaştı. Oldukça keyifli geçen mutfakta kendi elleriyle hazırladıkları çorbayı Temizlik İşleri Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan geçici hayvan bakım ve rehabilite merkezine götürerek köpekleri besleyen genç kızlar, sokaktaki hayvanları da unutmayarak çevredeki hayvanları da besledi. Oldukça keyifli geçen programda kendilerine imkan vererek destek olan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e teşekkür eden genç sporcular, çevreye duyarlılık bilincini pekiştirmek istediklerini belirterek, herkesin kendi imkanlarıyla sokak hayvanlarının beslenmesine katkı sağlaması gerektiği mesajını verdiler.

Çorba Yapıp Sokak Hayvanlarıyla Paylaştılar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.