Hem Okul Hem Öğrenciler Rengarenk Oldu

Hem Okul Hem Öğrenciler Rengarenk Oldu
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ahmetli Gençlik Merkezindeki gönüllü üniversiteli gençler, "Merkezim her yerde projesi" kapsamında...

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ahmetli Gençlik Merkezindeki gönüllü üniversiteli gençler, "Merkezim her yerde projesi" kapsamında Gölmarmara Atatürk İlkokulunun bahçesine geleneksel oyunları çizerek boyadı. Hafta sonu gerçekleşen proje, haftanın ilk günü okul öğrencilerine de sürpriz olurken gönüllü gençler miniklerin de yüzlerini boyayarak unutulmaz bir gün yaşamalarını sağladı.

Ahmetli Gençlik Merkezindeki gönüllü üniversiteli gençler, hafta sonu "Merkezim her yerde projesi" kapsamında Gölmarmara Atatürk İlkokulunun bahçesine geleneksel oyunları çizerek boyadı. Haftanın ilk günü ise okulu ziyaret eden gönüllü gençler, okulun öğrencilerinden teşekkür aldı. Sürprizi çok beğenen öğrenciler daha sonra gönüllü gençlerle birlikte okul bahçesine çizilen geleneksel oyunları oynadı. Gönüllü gençler bir sürpriz daha yaparak minik öğrencilerin yüzlerini sevimli hayvanların şekilleri ile boyadı.

Etkinlikle ilgili konuşan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ise "Merkezim her yerde" projesinin özellikle kırsalda bulunan okullardaki minik öğrencileri çok mutlu ettiğini dile getirerek, "Bu proje hep sürecek. İlimizde 8 tane gençlik merkezimiz bulunmakta, gerek İl merkezimizde gerekse ilçelerimizdeki gençlik merkezlerimizde gençlerimize yönelik kurslarımız sürmektedir. Merkezlerimizdeki gönüllü gençler bu tür etkinliklerimize katılarak hem kendilerini geliştiriyor hem de sosyal sorumluluklarını yerine getiriyor. Ayrıca, gönüllü gençlerimiz boya ve benzeri etkinliklerin yanı sıra sokak oyunları, kitap ve zeka geliştirici oyuncaklarla da çocuklarımızın ufukların açılmasını sağlıyor. Bu konuda katkıda bulunan tüm gençlerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Hem Okul Hem Öğrenciler Rengarenk Oldu

Hem Okul Hem Öğrenciler Rengarenk Oldu

Hem Okul Hem Öğrenciler Rengarenk Oldu

Hem Okul Hem Öğrenciler Rengarenk Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.