Fatsa’da Yayalaştırma Projesi

Fatsa’da Yayalaştırma Projesi
Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Plevne Meydanı'nda Yayalaştırma Projesi kapsamında sürdürdüğü çalışmalarda alt yapı...

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Plevne Meydanı'nda Yayalaştırma Projesi kapsamında sürdürdüğü çalışmalarda alt yapı etabı sona erdi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan trafiğe kapalı caddelerin yenilenmesine destek veren ve hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a teşekkür ederek, "Yayalaştırma Projesi Fatsa için çok önemli bir proje. Fatsa şehir merkezinde ticari alanın tam merkezinde trafiğe kapalı alanlarımızın tamamını inşallah bu projeyle yenileyeceğiz. Alt yapısı tamamen yenilenecek, üst yapısında da artık parke taşına son veriyoruz. Bazalt taşlarla ahşap döşemelerle oturma grupları ve aydınlatmasıyla beraber çok harika bir görüntü ortaya çıkacak inşallah. Çalışmalarımız devam ediyor inşallah 9 ay sonra tamamı da bitmiş olacak. Çalışmalarımızı sadece yollarla bırakmak istemiyoruz. Bu güzelliği yollarımızla beraber meydanlarımızda, trafiğe kapalı caddelerimizde bina cephelerimizle beraber daha iyi bir görüntü ortaya çıkacak. İnşallah bittiğinde trafiğe kapalı bütün caddelerimizde hoş bir görüntü hayata geçecek" diye konuştu.

Fatsa’da Yayalaştırma Projesi

Fatsa’da Yayalaştırma Projesi

Fatsa’da Yayalaştırma Projesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.