İTO Seçimlerinde Salih Dursun İsmi Komiteleri Hareketlendirdi

İTO Seçimlerinde Salih Dursun İsmi Komiteleri Hareketlendirdi
İstanbul Ticaret Odası’nın Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimi 09 NİSAN 2018 tarihinde Yeşilköy – İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacağını resmen bildirdi. Adaylar arasındaki çekişme komite ve meclis üyesi seçimlerinde başlayacak..

İstanbul Ticaret Odası son yılların en çekişmeli geçmesi beklenen seçimine hazırlanıyor.

İstanbul Ticaret Odası’nın Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimi 09 NİSAN 2018 tarihinde Yeşilköy – İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacağını resmen bildirdi.

Adaylar arasındaki çekişme komite ve meclis üyesi seçimlerinde başlayacak. Daha sonra seçilecek olan meclis üyeleri adaylığını açıklayan İTO başkanını seçecek ve 4 yıl süren çalışma komiteleri belirlenecek.

Şu sıralar seçimler öncesi yollara düşen her komitenin adayları kendini ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

Habersitesi.com sizin için, 81 komiteden oluşan adaylar içerisinden 28. Komite – İşletme destek hizmetleri adayı ve Özel güvenlik hizmetleri alanındaki faaliyetleri ile adını sıkça duyuran ‘ Salih Dursun’a konuk oldu.

 

Salih Dursun seçmenlerine şöyle seslendi,

 

Değerli meslek dostlarım ,

Meslek birliğimizi temsil edebilmek adına İstanbul Ticaret Odası 28. Komite Meclis üyesi adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.

Bu güne kadar, meslek birliğimiz ile ilgili herhangi bir mevzuat oluşturmamış ve sorunlara çare aramayanların döneminden tek tek çözüm bulmak için çabalayacak bir döneme geçiyoruz.

Kimsenin seçimlerden haberdar olmadığı bir dönemden, herkesin kapısını çalacak bir döneme geçiyoruz.

Değerli meslek dostlarım, yıllardır kimsenin haberi olmadan, kendi içinde kulis oluşturup oy kullanmaya gidenlere karşı, sizlerin de seçme hakkınızın olduğunu hatırlatmak isterim.

Sizleri, meslek grubunuzda ki adayınızı seçmek adına sandıklara davet ediyorum.

Sorunlarımıza çözüm ve çözümler getirebilmek istiyorsak eğer, günü geldiğinde sandıklara gidelim ve oyumuzu kullanalım.

İstanbul’un en büyük odalarından İstanbul Ticaret Odası bizim ulaşamayacağımız bir adres olmaktan çıkmalı ve sizlerin derdini, meslek sorunları dinleyen bir kurum haline gelmelidir.

Meslek birliğimiz ile ilgili bizleri temsil etmesi gereken ama etmeyenlerin koltuğuna, bizleri gerçekten temsil edecek ve sorunlarımız ile yakından ilgilenecek bir duruma geçireceğim.

Şahsım, bu yazımda size söz vermektedir.

Bu yazı benim sizlere senetimdir.

Sizlerden, meslek birliğimiz adına 28. Komite işletme destek hizmetleri meslekleri alanındaki desteklerinizi bekliyorum..

Saygılarımla..

Bizlerde, kendisine çıktığı bu yolda başarılar dileriz.


salih-dursun-ito.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.