Caddeler Ve Kaldırımlar Tazyikli Su İle Yıkanıyor

Caddeler Ve Kaldırımlar Tazyikli Su İle Yıkanıyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte vatandaşların kent genelindeki bulvar, cadde, sokak ve kaldırımları oluşan tozdan...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte vatandaşların kent genelindeki bulvar, cadde, sokak ve kaldırımları oluşan tozdan arındırılmış daha temiz ve rahat bir şekilde kullanması için tazyikli su ile yıkıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulvar, cadde ve sokakların kaldırımlarını temizleme ve yıkama çalışmalarına devam ediyor. Temizlik çalışması, araç trafiği ve yaya yoğunluğunun seyrek olduğu gece saatlerinde yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yenişehir İlçesi Kışla Caddesi ve kaldırımları baştan sona tazyikli su ile yıkadı. Yapılan çalışma sonucu kaldırımlar tozdan arındırıldı. Ekipler, kaldırım temizleme ve yıkama çalışmalarının yanında yapı ve parkları çevreleyen duvarları da tazyikli su ile yıkayarak temizledi.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin başlattığı uygulama yaz ayları boyunca vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerler başta olmak üzere kentin tüm bulvar, cadde ve sokak ve kaldırımlarını tazyikli su ile yıkamaya devam edecek.

Caddeler Ve Kaldırımlar Tazyikli Su İle Yıkanıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.