Başkan Külcü’den Kurs Öğrencilerine Kitap

Başkan Külcü’den Kurs Öğrencilerine Kitap
Yeni eğitim öğretim sezonun başlamasıyla birlikte Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerinde de eğitime destek kursları başladı.

Yeni eğitim öğretim sezonun başlamasıyla birlikte Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerinde de eğitime destek kursları başladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi öğrencilerine kitaplarını ve hediyelerini verdi.

Her yeni eğitim-öğretim sezonuyla birlikte Belediye Gençlik Merkezlerinin de eğitime destek kurslarına başladığını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Gençlik Merkezlerimize yıl içerisinde 5 bin civarı yılsonunda ise bir o kadar olmak üzere yaklaşık 10 bin çocuğumuza her sezon başında Belediye olarak kitaplarını, defterlerini ve çantalarını hediye ediyoruz. Yine bu dönemde 6 bin kalem, 6 bin defter, 6 bin kitap ve 6 bin çanta olmak üzere hediyelerini takdim ettik" dedi.

Öğrencilere kitaplarını ve hediyelerini dağıtan Başkan Külcü öğrencilerle bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Hediyelerini alan öğrencilerin sevinçleri ise gözlerinden okundu.

'Gençlik Merkezlerinden bugüne kadar 38 bin öğrenci istifade etti'

Kurulduğu günden bugüne kadar 38 bin öğrencinin gençlik merkezlerindeki hizmetlerden istifade ettiğini ifade eden Başkan Külcü, "Bir yandan okul derslerine destek kursları, bir yandan değerler eğitimi öte yandan ise sportif faaliyetler ve sanatsal faaliyetler olmak üzere farklı alanlarda geniş bir yelpazede bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bir yandan çocuklarımızın buralarda aldıkları eğitim ile ülkemize en güzel şekilde hizmet etmelerinin önünü açmaya gayret ediyoruz. Bir yandan da bu gençlerimizin bizim milli değerlerimizle, dini değerlerimizle en güzel şekilde donatılarak yetiştirilmesinin gayreti içerisindeyiz.

'Gençlik merkezleri Türkiye'ye örnek oluyor'

Gençlik Merkezlerinin şehrin 6 noktasında hizmet vererek her kesime ulaştığını belirten Belediye Başkanı Külcü, yapılan çalışmaların Çorum'da geleceğe yönelik olarak ümit veren çalışmalar olduğunu sözlerine ekledi.

Muzaffer Külcü, "Çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlamak üzere çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarla Belediyemiz gençlik merkezleri Türkiye'nin birçok iline örnek oluyor. Burada ben çocuklarını bu merkezlerimize gönderen anne- babalara da güvenleri ve hassasiyetleri dolayısıyla teşekkür etmek istiyorum. Uzun süreli kurslarımızdan istifade eden öğrencilerimizin sayısı 38 bin 800 iken kısa süreli kurslarımıza gelenlerle birlikte bu rakam 75 bine çıkıyor. Bu belediyeye duyulan güvenin göstergesidir" dedi

'Şevval Külcü'den keman resitali'

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezini gezerken keman kursuna gelen kızı Şevval'le karşılaştı. Keman çalma denemesinde başarısız olan Başkan Külcü'ye kızı Şevval mini bir keman resitali sundu. Kızı Şevval'i büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Muzaffer Külcü keyifli anlar yaşadı ve bu dinleti için kızına teşekkür etti.

Başkan Külcü’den Kurs Öğrencilerine Kitap

Başkan Külcü’den Kurs Öğrencilerine Kitap

Başkan Külcü’den Kurs Öğrencilerine Kitap

Başkan Külcü’den Kurs Öğrencilerine Kitap

Başkan Külcü’den Kurs Öğrencilerine Kitap

Başkan Külcü’den Kurs Öğrencilerine Kitap

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.