Başkan Rasim Daşhan: Üreticimizin Derdi Bizim Derdimizdir

Başkan Rasim Daşhan: Üreticimizin Derdi Bizim Derdimizdir
Kütahya'nın Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, medyada yer alan "imkansızlıklar içinde hayvancılık yapan Perihan Yavuz" başlıklı haber ilgili açıklamalarda...

Kütahya'nın Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, medyada yer alan "imkansızlıklar içinde hayvancılık yapan Perihan Yavuz" başlıklı haber ilgili açıklamalarda bulundu.

Belediye olarak Perihan Yavuz'un mağduriyetinin giderileceğini belirten Başkan Daşhan, "Daha önceki Belediye tarafından ilçe merkezindeki evi alınan ve şimdiki mevcut yere besihane yapılmasına müsade edilen Perihan Yavuz'un maduriyetini gidereceğiz. Üreticimizin derdi bizim derdimiz. Belediye ve Kaymakamlık olarak ortak çalışma yaparak Perihan Yavuz'a başka bir yerde besihane yapacağız. Mevcut yerin hemen karşısında TOKİ yapıldığı için etrafa yayılan kokudan vatandaşlar rahatsız. Perihan hanıma ilçemiz sınırları içerisinde hayvanlarına bakabileceği bir arsa tahsis edip, besihane yapımını Kaymakamlık makamıyla ortaklaşa olarak üstleneceğiz" diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.