Kayıp Gazetecinin Oğlu İlk Kez Konuştu: Babamın Kayboluşu Politik Bir Hale Getirilmesin

Kayıp Gazetecinin Oğlu İlk Kez Konuştu: Babamın Kayboluşu Politik Bir Hale Getirilmesin
En son İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na giren ve altı gündür kayıp olan Washington Post yazarı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın oğlu sessizliğini bozdu.

En son İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na giren ve altı gündür kayıp olan Washington Post yazarı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın oğlu sessizliğini bozdu. Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan vatandaşı en büyük oğlu Salih Kaşıkçı, babasının nişanlısı olduğu iddia edilen Hatice isimli kadını tanımadığını, kadını basın aracılığıyla öğrendiğini söyledi.

Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı

"SUUDİ ARABİSTAN DEVLETİYLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ"

Suudi Arabistan'ın Al Arabiya televizyonuna röportajda velern Salih Kaşıkçı "Bu sorun bir Suudi Arabistan vatandaşının kaybolması olayıdır. Suudi yetkililerle olayın iç yüzünü açığa çıkarmak için işbirliği içerisindeyiz" diye konuştu. Salih Kaşıkçı, ayrıca bu durumun tamamen bireysel olduğunu ve politik bir çerçevede olmaktan uzak olduğunu vurguladı.

"O KADINI TANIMIYORUM"

Salih Kaşıkçı babasıyla en son Washington'dayken haberleştiğini söyleyerek "Babamın Türkiye'de olduğuna ya da oraya gittiğine dair hiçbir fikrim yoktu" dedi. Oğul kaşıkçı ayrıca, Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı olduğu iddia edilen Hatice Cengiz isimli kadını tanımadığını, kadını basın aracılığıyla öğrendiğini söyledi.

Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice CengizKayıp Gazeteci Krizinde Türkiye Konsoloslukta Arama İçin İzin Talep EttiKayıp Gazeteci Krizinde Türkiye Konsoloslukta Arama İçin İzin Talep Etti
Suudi Polisler Özel Araçlarla Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna GeldiSuudi Polisler Özel Araçlarla Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna Geldi
Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Sır Perdesini Camı Film Kaplı Siyah Minibüs Aralayacak!Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Sır Perdesini Camı Film Kaplı Siyah Minibüs Aralayacak!
Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Arap Basınında: Konsolos Tüm Dünyayı Kandırmaya ÇalışıyorKayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Arap Basınında: Konsolos Tüm Dünyayı Kandırmaya Çalışıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.