İl Halk Kütüphanesinde Mesai Dönemi

İl Halk Kütüphanesinde Mesai Dönemi
Şanlıurfa'da il halk kütüphanesinin tadilata girmesiyle müze kompleksi içerisinde bağımsız bir binada hizmet veren kütüphanenin hizmet saatlerinde değişiklik...

Şanlıurfa'da il halk kütüphanesinin tadilata girmesiyle müze kompleksi içerisinde bağımsız bir binada hizmet veren kütüphanenin hizmet saatlerinde değişiklik yapıldı.

Şanlıurfa Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce yapılan açıklamada, Halen Şanlıurfa Müze Kompleksi içerisinde bağımsız bir binada hizmet veren İl Halk Kütüphanesinin hizmet saatlerinin uzatılması uygulamasına geçildiği belirtildi. Şanlıurfa Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce yapılan açıklamada, "Kültür ve Turizm Bakanlığınca Kütüphaneler Haftasında açıklandığı üzere kütüphanelerin daha uzun süre açık kalması uygulamasına il halk kütüphanemizde de başlandı. Uygulama ile il halk kütüphanemiz haftanın 6 günü saat 08: 00 ile 22: 00 arasında sizlere hizmet verecektir. Kütüphanemizde pazar günü hariç haftanın her hizmet veriliyor. Özellikle anne ve babaların mesai saatleri dışında çocukları ile birlikte kütüphanelerden faydalanabilmesi, okullarından çıkan çocuklarımızın okul çıkışı araştırmalarını yapabileceği bu uygulama ile kütüphanelerimizden daha fazla faydalanılacağı beklenilmektedir" denildi.

İl Halk Kütüphanesinde Mesai Dönemi

İl Halk Kütüphanesinde Mesai Dönemi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.