Kocasinan Belediyesi Giyilebilir Teknoloji İle Ekonomiye Katkı Sağlayacak

Kocasinan Belediyesi Giyilebilir Teknoloji İle Ekonomiye Katkı Sağlayacak
Kocasinan Akademi, tekstil ve teknolojinin birleşimi ile oluşan giyilebilir teknoloji semineri ile hem kadın istihdamını artırmayı hem de yeni bir sektörle...

Kocasinan Akademi, tekstil ve teknolojinin birleşimi ile oluşan giyilebilir teknoloji semineri ile hem kadın istihdamını artırmayı hem de yeni bir sektörle ekonomiye kazanç sağlamayı hedefliyor.

Hayatın her alanında bölge sakinlerine hizmet veren Kocasinan Akademi, kurslar ve seminerle kadınlara meslek edindirmenin yanı sıra hobilerin geliştirilmesi ve unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarının yaşatılmasını sağlanıyor. Bu çerçevede Kocasinan Akademi, Giyilebilir Türkiye Platformu işbirliğiyle teknoloji ve kıyafetin birleştirilmesiyle ortaya çıkan konsept hakkında seminer düzenleyecek. Kocasinan Akademi, seminer sonrası talepler doğrultusunda açılacak olan kursla kadınlara elektronik tekstil konusunda bireysel gelişme imkanı sunacak.

'Giyilebilir Teknoloji" projesi ile TÜBİTAK'tan iki farklı destek alan Giyilebilir Türkiye Platformu üyeleri, 20 Şubat Salı Günü saat 14.00'de Kocasinan Akademi Yakut Tesisinde, 21 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'de ise Kocasinan Akademi Erciyesevler Tesisinde seminer verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.