Manisa’da Mat Ekiplerinden Örnek Davranış

Manisa’da Mat Ekiplerinden Örnek Davranış
Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği (MAT) ile Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD) Manisa Şubesi tarafından ortaklaşa...

Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği (MAT) ile Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD) Manisa Şubesi tarafından ortaklaşa yürütülen kampanya kapsamında toplanan 200 kitap Batman'daki ilkokul öğrencilerine gönderilecek.

Daha önce 4 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle Ağrı'daki bir okul için kitap kampanyası başlatan MAT, bu kez Batman'dan gelen talep doğrultusunda PARHAD Manisa Şubesi ile başlattığı kitap kampanyasında toplanan kitapları Batman'ın Sason ilçesindeki Heybeli İlköğretim Okulu'na gönderecek. Toplanan kitaplar hakkında acıkama yapan Manisa MAT Başkanı Bahattin Özer, yaklaşık 2 ay önce sosyal paylaşım sitesinde görülen bir fotoğraf sonrasında başlatılan kitap kampanyasında çeşitli sivil toplum kuruluşlarınca toplanan 750 adet kitabı Ağrı'daki İlkokula ulaştırdıklarını hatırlattı.

Ağrı'da öğrencilerin taleplerinin karşılanması ardından yapılan haberler sonrasında Batman'dan da benzer talebin geldiğini belirten Başkan Özer, PARHAD Manisa Şubesi ile ortaklaşa başlattıkları kitap kampanyasında toplanan yaklaşık 200 kitabın PTT Kargo yoluyla Batman Sason Heybeli İlköğretim Okulu'na gönderileceğini söyledi.

PARHAD Manisa Şube Başkanı Fulya Kandemir ise sosyal sorumluluk projelerine yönetim olarak ağırlık vereceklerini belirtti. İlk yapılan kitap kampanyası ardından ikinci kitap kampanyasında ilkokul öğrencilerine kitap göndermenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Kandemir, "Manisa MAT ile ortaklaşa düzenlediğimiz kampanyada toplanan yaklaşık 200 kitabı öğrencilerimizle buluşturacağız. Projelerimiz artarak devam edecek" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından toplanan kitaplar, Manisa MAT ve Parhad Manisa Şubesi üyeleri tarafından kargoya verilmek üzere paketlendi.

Manisa’da Mat Ekiplerinden Örnek Davranış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.