Başkan Ergün Altın Çocukları Konuk Etti

Başkan Ergün Altın Çocukları Konuk Etti
Milli takım formasıyla katıldıkları Avrupa Şampiyonası'nda 2 altın, 1 gümüş madalya kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor cimnastik takımı, Manisa...

Milli takım formasıyla katıldıkları Avrupa Şampiyonası'nda 2 altın, 1 gümüş madalya kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor cimnastik takımı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün makamına konuk oldu.

İtalya'nın Ancona şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda milli takım adına mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü cimnastik takımı sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı 15-17 yaş kategorisinde zirveye ulaşarak tüm Avrupa'ya milli marşımızı dinletti. Çiftlerde de 15-17 yaş kategorisinde Ayşe Begüm Onbaşı-Mehmet Ercoş ikilisi gümüş madalya kazandı. İkili Deniz Şahin ile birlikte yarıştıkları trio kategorisinde de Avrupa Şampiyonu oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de elde ettikleri başarıyla tüm ülkenin gurur kaynağı olan yeşil-beyazlı kulübün cimnastik takımını makamında konuk etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Nalbantlar ve Gökmen Aytaç, Antrenörler Yasin Talay ve Emre Değirmenci, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yasemin Buket Aktan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş de hazır bulundu.

Katıldıkları her turnuvada başarıyla dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün altın çocuklarını tebrik eden Başkan Ergün, "Manisa'mızı ve ülkemizi çok güzel bir şekilde temsil ediyor, bizleri gururlandırıyorsunuz. Şampiyonalarda ay-yıldızlı Türk bayrağımızı dalgalandırtma başarısı göstererek gönüllerimizi fethediyorsunuz. Sporcularımıza, ailelerine ve antrenörlerimize verdikleri emekler için teşekkür ediyorum. Bunlar kolay kolay unutulacak duygular değil. İnşallah önümüzdeki süreçte de bu başarıların devamı gelecektir. Bizlerde üzerimize düşen ne varsa her zaman yanınızdayız. Şampiyonalarda yanınızda olamasak da gönlümüz hep sizin yanınızda" ifadelerinde bulundu. Başkan Ergün, ziyaretin sonunda başarılı sporcuları tebrik ederek teşvik ve katkı sağlamak amacıyla altın hediye etti.

Başkan Ergün Altın Çocukları Konuk Etti

Başkan Ergün Altın Çocukları Konuk Etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.