Milletvekili Aydemir’den Sanayi Esnafıyla İstişare

Milletvekili Aydemir’den Sanayi Esnafıyla İstişare
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Erzurum'un geleceğine yol bulmak adına, ortaya koyacağımız en net ve doğru üslup, pozitif algı ve anlayışı...

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Erzurum'un geleceğine yol bulmak adına, ortaya koyacağımız en net ve doğru üslup, pozitif algı ve anlayışı hakim kılmak, negatif yaklaşım ve dayatmaları dışlamaktır. Bir heyecan işi olan kalkınma ancak, Erzurum'a sevda dadaşlık ruhuna teslimiyet ile olur. Bu yolu her daim açık tutmak durumundayız" dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Sanayi Semtini ziyaret ederek, semt esnaf ve eşrafıyla bir araya geldi. Şehir Hastanesinden TANAP'a, Eğitim Kampüsünden Kentsel dönüşüme kadar Erzurum'da kaydedilen yatırımlar, il ekonomisine ait fırsatlar, İpekyolu ticaret vizyonunun ele alındığı istişare ziyaretinde, esnafın 2018-2019 yılına ait beklentileri konuşuldu.

Esnafla istişarede, Erzurum'da 2002'den bu yana hayata geçirilen yatırımları, 2023 sürecinde gerçekleştirilecek çalışmaları değerlendiren Milletvekili Aydemir, Erzurum'un bölgesel bazda en fazla yatırım alan iller arasında bulunduğuna işaret ederek, bölgede sosyal ve ekonomik bakımından lider durumda bulunan Erzurum'un İpekyolu güzergahında da cazibe merkezi olarak tanımlandığına dikkat çekti.

Erzurum'da kalkınma yolunun birlik ve beraberlik ruhu içinde pozitif anlayışlarla açık tutulabileceğinin altını çizen Milletvekili Aydemir, "Erzurum için negatif vurgu ve paylaşımda bulunmak, Erzurum'un kalkınma ufkunu karartmak, bu olumlu gidişatın önünü kesmek anlamına gelir. Erzurum sevdalıları ve Dadaş yürekliler her daim müsbette buluşarak, bölgesinde lider il Erzurum anlayışına hizmet edeceklerdir" diye konuştu.

"15 yılda 80 yıla bedel yatırım"

Erzurum'un son 15 yıl içerisinde 2002 öncesinin toplamını geçen oranda yatırım ve hizmet aldığını hatırlatan Milletvekili Aydemir, "Biz, AK davanın gereği olarak, Erzurum'u bir ağlama duvarına çevirmek isteyenlere karşı durduk, durmaya da devam edeceğiz. Erzurum enerjiden tarıma, eğitimden sağlığa bölgesinde model il haline gelmiştir. Görevimiz bu konumu güçlendirmek, Erzurum'u Türkiye'nin sosyo ekonomik performansı en yüksek 10 il arasına sokmaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kentsel dönüşüm çalışmalarının özellikle esnaf tarafından büyük bir memnuniyet ile karşılandığını belirten Milletvekili Aydemir, "Yukarı ve Aşağı Sanayi muhitlerinde esnafımızla istişare ettik. Kentsel dönüşümden duyulan memnuniyeti ifade eden vatandaşımız, 2018'in hizmetlerde çok daha iyi olacağından emin. Dualar ortak; Allah devletimizi daim, milletimizi huzurlu kılsın. Bu niyazın kalbi ortağıyız" dedi.

Milletvekili Aydemir’den Sanayi Esnafıyla İstişare

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.